Ga naar de hoofdinhoud

Leer ons kennen

Onze collega's maken ons elke dag sterk voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen in Rotterdam-Rijnmond. Zowel de professionals op de CJG-locaties als de ondersteunende afdelingen op ons hoofdkantoor. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? We geven je graag een beter beeld van CJG Rijnmond als organisatie én werkgever.

Hero in header Leeronskennen NW2

Wat doen wij?

CJG Rijnmond biedt preventieve jeugdgezondheidszorg aan kinderen en jongeren in de regio Rotterdam-Rijnmond. Dit doen we in opdracht van de gemeenten. Doordat we kinderen en jongeren regelmatig zien, worden mogelijke bedreigingen voor de gezondheid vroeg gesignaleerd en kan de juiste ondersteuning worden aangeboden. Daarnaast voeren we het Rijksvaccinatieprogramma met als doel de gezondheid en veiligheid van kinderen en jongeren te waarborgen. 

Werkgebied

CJG Rijnmond in cijfers

Samen met 749 professionals doen we ons best om alle kinderen in regio Rotterdam-Rijnmond gezond en veilig te laten opgroeien. Met maar liefst 52 CJG-locaties zijn we in onze hele regio in de buurt. Ouders en kinderen weten het CJG dan ook goed te vinden. Van de kinderen van 0 tot 4 jaar zien we 97,5%. Van de kinderen van 4 tot 18 jaar is dit 96,5%. We hebben per jaar meer dan 300.000 contactmomenten.

Bekijk onze locaties

Ons verhaal

Het verhaal van CJG Rijnmond is ons DNA vertelt in woorden. Het vertelt wie we zijn en waar we voor staan. 

Onze kernwaarden

CJG Rijnmond heeft 4 kernwaarden: vakmanschap, verbinding, vooruitgang en verantwoordelijk. Deze kernwaarden vormen de meetlat waarlangs we alles wat we doen kunnen leggen. 

CJG Rijnmond als werkgever

Bij CJG Rijnmond willen we een leuke werkgever zijn die ook écht leuk werk geeft. Dat ons werk aantrekkelijk is, daaraan twijfelen weinig mensen. Elk kind is anders, elke ouder is anders, bij ons is elke dag dus anders. Maar ook de arbeidsvoorwaarden die we bieden, mogen er zijn. En er zijn altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Natuurlijk krijg je het beste beeld van CJG Rijnmond als werkgever aan de hand van de ervaringen van onze professionals. Zij vertellen je daarom graag hun verhaal.